Om

Jag är en mamma som alltid har älskat pyssel. Sedan jag fick barn har kreativiteten mest tagit sig uttryck i att virka. Mycket av det jag virkar adopteras snabbt av mina barn, men för att andra även ska få möjlighet att glädjas av mina mjuka kompisar kommer en del att säljas här, under mitt märke meXam.

Kanske känner du igen meXam sedan tidigare? Jag har gjort produkter under märket meXam i över tio års tid, men tidigare med fokus på sydda barnprodukter. Under åren då barnen varit små har tiden inte riktigt räckt till för att pyssla, varför meXam har legat lite på is.

För något år sedan började jag virka (säg vad man inte kan lära sig av Youtube 😉) och nu är det något jag gärna kopplar av med på kvällarna. Jag driver meXam som en hobby och säljer endast produkter som redan är färdiga. Jag tar inte beställningar, eftersom tanken är att meXam ska vara just en hobby och inte något som förknippas med press och måsten. Du är dock välkommen att kontakta mig med önskemål om produkter eller färgkombinationer.